Vad skapar hype?

Vilket underbart väder Stockholm har bjudit på idag!! Man blir ju så jäkla glad alltså. Hade nästan glömt bort hur mycket vädret påverkar humöret. Älskar att klä mig på våren också. Slipper tjocka jackor och lager på lager. Det här hade jag på mig idag – slitna jeans och en silkesskjorta.

Har suttit på BABAS hela dagen idag och arbetat på vårat examensarbete. Funderat och analyserat kring hur vi ska bygga upp våra intervjuer och vad som skapar hype på nätet. Typ vad engagerar följare och får dem att dela vidare osv. Varför får man ofta fler likes på en selfie än andra bilder? Så mycket omedveten psykologi som ligger bakom vårat beteende på sociala medier… Väldigt intressant att luska i faktiskt.

Nu har jag kommit hem från gymmet och måste hoppa in i duschen så jag inte får allt för få timmars sömn i natt. Puss!

Lämna ett svar

18 + 5 =