Tack tack tack!

Jag vet knappt vad jag ska skriva idag. Tack tack tack för all otrolig respons jag fått sen jag publicerade inlägget igår. Varenda kommentar och meddelande betyder så otroligt mycket och gör mig ännu stakare i det här.
Tänk att vi är så många som går runt och delar dessa känslorna utan att vi vet om det. Nu blickar vi framåt och tillsammans hjälps vi åt att sluta skambelägga psykisk ohälsa.

Vill ni att jag skriver mer om det här? Vill inte driva en blogg endast om psykisk ohälsa, det skulle bli alldeles för deppigt. Men tänker att det kanske kan vara intressant att läsa mer? Både för dem som själva känner sig träffade, men också för dem som kanske har någon psykisk sjuk i sin närhet som behöver vara extra uppmärksam?

Och åter igen – världens största TACK! Igår mådde jag bra, men idag mår jag ännu bättre. Så jävla härligt.

Kram till varenda en av er! Ta hand om varandra. <3

Lämna ett svar

två × 5 =