Min helg i bilder

Den här helgen har varit lugn och mysig, precis så som jag föredrar det. Fredagen har jag ju redan berättat om, då var vi hos mina föräldrar och åt tacos och tittade på Idol. Så kul att Gabbe gick vidare en vecka till!

Milo gick med mormor till Glassbilen. Efter det fick han såklart provsmaka. Behövdes ett bad efter det haha.


På lördagen var jag och tränade. Sen gjorde jag mig i ordning för vi skulle till Max kusin som fyllt år. Där bjöds det på efterrättsbuffé. Max faster hade bakat den godaste tårtan jag någonsin ätit! Jag fotade receptet så ska baka den någon dag och lägga ut här.


Här kommer ett chips-tips! Min kompis tipsade mig om dom här chipsen och sen dess har jag inte köpt några andra.


På lördagskvällen la jag ut den här bilden på Snapchat och skrev ”inte så bloggvänlig middag” haha. Så sjukt ocharmig bild (och middag för den delen). Vi var så sockermätta och inte alls sugna på middag efter kalaset så det fick bli korv med bröd till middag. Men som sagt – inte så bloggvänligt…


Idag var vi med Milo på rörelsegympa på morgonen. Tog med mig kameran dit så ska visa bilder därifrån i ett eget inlägg. Sen träffade jag mina klasskompisar och arbetade med vårat grupparbete. På fredag ska det redovisas, spännande!


På väg därifrån gick jag förbi den mysigaste blomsterbutiken. Så här såg det ut på en liten del av ytan. Ville köpa allt men nöjde mig med att fota. 🙂


Åkte hem till mina föräldrar för att gratta pappa på farsdag. Grattis igen världens bästa pappa! Vi har haft våra tuffa tider tillsammans men du vet att jag älskar dig massor. Idag när jag själv blivit förälder har jag enklare att se saker ur mina föräldrars perspektiv. Herregud hur ska jag kunna sova på nätterna sen när Milo är ute och ränner??? Tur att det är ett tag dit.

Nu har vi precis kommit hem från Max föräldrar där vi också firat farsdag. Är så mätt så jag kommer nog inte bli hungrig på en vecka.

Hoppas ni har haft en mysig helg <3

Lämna ett svar

arton + fjorton =