Min dag i bilder

Såhär såg det ut i mitt knä igårkväll. Har bestämt mig för att inte äta godis under januari. Jag är verkligen en riktig gottegris och får ofta i mig alldeles för mycket godis under helgerna. Inte för att chips är nyttigare, men det ger mig iallafall ingen sockerkick som jag sen saknar hela veckan.
Jag och Max har börjat kolla på en miniserie på Netflix som heter Manhunter: Unabomb. Den är faktiskt riktigt spännande och bara åtta avsnitt tror jag.

Idag Milo började med alla hälla ut varenda kloss på golvet och börja bygga torn!


Sen gick vi en promenad på förmiddagen när det var dags för Milos vila. Det var så kallt så kinderna tappade känseln, men annars var det mysigt haha. Äntligen visade sig solen för första gången på länge.

Medan Milo vilade så städade jag bort julen. Det kändes faktiskt lite skönt. Nu längtar jag till rutiner igen!


Sen åkte jag till gymmet och tränade ben. Att jag kom igång med träningen på riktigt har gjort att jag mått väldigt mycket bättre i mig själv. Jag känner mig piggare, starkare och får mycket egentid.
Flera studier visar på att träning ofta har en mycket positiv påverkan på nestämdhet. Så känner du dig nere så gå ut och gå en promenad eller rör på dig! Jag var så dålig så att träning inte kunde hjälpa mig mer än att hålla mig ovanför vattenytan. Men vid en annan grad av depression kan det vara mycket effektivt. Prova! Vem mår inte bättre efter en promenad med en bra podd eller musik i öronen?


Sen var vi hos några kompisar som på julafton fick en liten flicka. Så liteeeen och gullig. Hade helt glömt bort hur små och pluttiga spädbarn är. Tiden går så fort!
Efter det åt vi middag hos mina föräldrar och här ligger jag nu, med benen uppslängda i Max knä. Milo leker med sin moster och mormor. Är så tacksam att ha familjen så nära och engagerade i våra liv. Är mycket väl medveten om att alla inte har det så och det är absolut inget jag tar för givet.

Hoppas ni har haft en fin helg! Imorgon uppdaterar jag om hur det gått på förskolan… 🙂

Lämna ett svar

fem × ett =