Favoriter i badrumsskåpet: hudvård

Jag har aldrig varit den som haft något intresse för hudvård. Har köpt det som finns på ICA och inte varit speciellt noga med innehållet eller märkt någon skillnad på vad olika produkter gjort med min hy. Ibland hade jag handtvålen som sminkborttagning. Nu i efterhand förstår jag varför min hy mådde som den gjorde…

Idag har jag dock skärpt till mig och har hittat några favoriter som jag måste köpa nytt av så fort de tar slut. Sen jag började använda dessa har de små knottrorna i mitt ansikte helt försvunnit och jag kan knappt komma ihåg senast jag hade en smärtsam finne.

Den första produkten jag använder är ACO Rebalacing Cleansing Foam. Det är en rengörningsmousse som exfolierar huden och är djuprengörande för den innehåller bland annat AHA-syra. Sedan har jag två ansiktsvatten jag varierar mellan. Pixi Glow Tonic är den ena. Jag tycker att den är lite väl pricy så jag passade på att köpa den i december när Kicks hade kampanj på 50%. Denna har gjort min hudton jämnare och gjort huden mjukare.

 Jag varvar Glow Tonic med SkinRise Bionic Tonic från Exuviance. Även denna burk är pricy men ett tips är att dela padsen i två. De innehåller så pass mycket produkt så en halv räcker gott och väl, iallafall för mig. Dessa har en knottrig och en slät sida så du kan välja själv hur peelande effekt du vill ha. Stort plus! Padsen ger en isande känsla efteråt så man känner verkligen att något händer med huden och den piggnar till.

Sist av allt använder jag denna Cien Moisturising Cream från LIDL. Hittade dock ingen länk till den. Jag har faktiskt ingen aning om ifall den innehåller några bra ämnen men jag älskar fukten den ger och att den snabbt går in i huden. På morgonen vill jag att det ska gå snabbt att göra mig i ordning och har inte tid att vänta flera minuter på att min ansiktskräm ska torka. Kostar nästan ingenting och har räckt länge. Spring och köp denna!

Lämna ett svar

2 + 12 =