18.04.16

Idag har jag varit flitig med kameran så nu ska ni få se min dag i bilder. Så här såg jag ut i förmiddags när jag gjort mig redo för dagen.

Åkte till Kista för ett läkarbesök och var lite tidig så fördrev tiden i gallerian så länge.

Inne på Indiska hade dem skyltat vårigt och fint med massor av växter och fina krukor. Ville köpa med mig alla hem! Men skulle som sagt till läkaren så blev inget köp hehe.

Läkarbesöket gick bra och hemma sen möttes jag av den här sötnosen.

Vi passade på att njuta av det varma vädret och gick en promenad. Tröttnar aldrig på strandpromenaden nere vid oss. Där finns en strand, flera badbryggor och under vintern så åker de modiga hurtbullarna skridskor på isen.

Hur snygg är inte min kille?? Älskar dig så obeskrivligt mycket. Världens bästa pappa är du också. <3

Till middag blev det en av Milos favoriträtter – pastagratäng på burk. Det har varit jättesvårt att få honom att våga prova nya maträtter. När han var yngre var det enklare men sen helt plötsligt vågade han inte prova längre. Under första tiden på förskolan så totalvägrade han att smaka maten de serverar där så vi fick börja ta med burkmat. Nu blir han duktigare och duktigare på att äta så burkmaten behövs mer sällan. Men tar alltid med en ifall att… Antar att han inte kommer äta burkmat upp till tonåren så försöker att inte stressa utan ta maten i Milos takt istället.

Busar med pappa och stoppar mat i hans mun. Herregud vad Milo skrattade haha. Det bästa ljudet i världen! <3

Nu ska jag och Max fortsätta kolla på serien The Sinner på SVTplay. Tips för er som gillar kriminaldraman. Den är superspännande!!

 

Lämna ett svar

7 − 3 =